Snacks

Nødder og mandler - ristede og saltede 28,-

Oliven - grønne og marinerede 28,-

Tang Chips - 3 hapsere med rejesalat 48,-

Koldt

Brød med økologisk olivenolie fra Toscana 28,-

Artiskokcreme med friskkværnet rosenpeber 28,-

Bohèmes rejesalat med friske æbler og vendt med let creme fraiche 68,-

Sardiner i pikant olie 78,-

Muslinger i tomat og chili, på toast 78,-

Hvide bønner i olivenolie og citronskal 38,-

Charcuteriplatte med pikant salami, 12 mdr serranoskinke, surt 98,-

Varmt

Gambas pil pil store rejer stegt med hvidløg og paprika 88,-

Bohèmes Braiserede:
okse, urter, rødløg og vin, pommes Anna og salat dertil 128,-

Ost og dessert

serveres med sødt 

Gammel Knas 38,-

Thise Ravost 38,-

Fransk Brie 38,-

Chokolademousse - rørt med mager creme fraiche for lidt ledhed 68,-

Flammkuchen

Sprød bund, creme fraiche og bagt lige som i vinområderne

Mosel: rødløg og sprød skinke 88,-

Bourgogne: rødløg og pikant salami 88,-

Rhône: rødløg, hvidløg og oliven 88,-

Aosta: Øko æbler, sukker og honning 88,-

Booking

info@bohemevin.dk

på dagen efter 17:
ring 42334788