Snacks
Nødder og mandler - ristede og saltede 28,-
Oliven - grønne og marinerede 28,-
Tang Chips - 3 hapsere med rejesalat 48,-
Koldt
Brød med økologisk olivenolie fra Toscana 28,-
Artiskokcreme med friskkværnet rosenpeber 28,-
Bohèmes rejesalat med friske æbler og vendt med let creme fraiche 68,-
Sardiner i pikant olie 78,-
Muslinger i tomat og chili, på toast 78,-
Hvide bønner i olivenolie og citronskal 38,-
Charcuteriplatte med pikant salami, 12 mdr serranoskinke, surt 98,-
Varmt
Gambas pil pil store rejer stegt med hvidløg og paprika 88,-
Bohèmes Braiserede:
okse, urter, rødløg og vin, pommes Anna og salat dertil 128,-
Ost og dessert
serveres med sødt
Gammel Knas 38,-
Thise Ravost 38,-
Fransk Brie 38,-
Chokolademousse - rørt med mager creme fraiche for lidt ledhed 68,-
Flammkuchen
Sprød bund, creme fraiche og bagt lige som i vinområderne
Mosel: rødløg og sprød skinke 88,-
Bourgogne: rødløg og pikant salami 88,-
Rhône: rødløg, hvidløg og oliven 88,-
Aosta: Øko æbler, sukker og honning 88,-